ÍKO droogbouwsystemen voor vloerverwarming

Ideaal OKO

Het droogbouwsysteem IDEAAL OKO is het milieuvriendelijkste vloerverwarmingsysteem ter wereld!.

In plaats van gexpandeerd polystyreen ( EPS), zijn de 30mm hoge SYSTEEM IDEAAL ÍKO systeempanelen gemaakt van gerecyclede houtvezels.
Naast de duurzaamheid beschikt het materiaal ook over uitstekende akoestische eigenschappen die voldoen aan het nieuwe bouwbesluit voor geluidsnormen.

Bij het ÍKO-systeem zijn de verwarmingselementen afgewerkt met een ge´ntegreerde aluminium lamel met een omega-vormige sparing voor de 16mm meerlagen buis, welke zorg draagt voor goede warmte overdracht en verdeling. De systeem elementen zijn geschikt voor alle soorten afwerking.

De systeem elementen worden geleverd in met een verwarmingsbuisafstand van 125mm H.o.H. t.b.v. hoofdverwarming (de zogfenaamde bijverwarmingvariant leveren wij alleen op aanvraag)
Naast de belangrijkste panelen is het gamma met een breed scala aan andere varianten leverbaar, welke bijdragen aan een snelle en eenvoudige installatie.

 

Uitgebreide informatie over het ÍKO droogbouw vloerverwarmingssysteem

Download hier de uitgebreide informatie over ÍKO

Download hier informatie over de beschikbare ÍKO producten

 

Heatnet droogbouw
Heatnet droogbouw
Heatnet droogbouw
Heatnet droogbouw
Het IDEAAL ÍKO systeem bestaat uit een gerecycled houtvezel element met aluminium lamellen erop verlijmd, met een voorgevormde omega sparing waar de 16mm meerlagen buis exact in past. Voor in de randen worden aparte kop-elementen geleverd. Elk element wordt geleverd met een ge´ntegreerde aluminium lamel t.b.v. warmte verdeling Elementen kunnen ter plaatse op maat gemaakt worden. Met een bovenfrees worden naar behoefte extra sparingen op maat gemaakt. Net als bij het IDEAAL EPS systeem wordt de buis gewoon in de voorgevormde omega sparing geklikt.